Creacord SPRL is gespecialiseerd in het advies en het organiseren van evenementen in Nil-Saint-Vincent in de buurt van Waver in het Waals-Brabant.

Creacord begeleid u in uw marketing projecten, sales, mystery shopping en privé of professionele-evenementen door u te adviseren of deze door deze uit te voeren.

Met 10 jaar ervaring in marketing en evenementen organisatie, kan Creacord u met vakbekwaamheid begeleiden en adviseren u op verschillende niveaus: de uitvoering van acties Fieldmarketing, communicatie, project management ...
 
Zin om de organisatie van de volgende personeelsfeest, einde jaar feest of teambuilding te delegeren?
 
Geen tijd om uw bruiloft, verjaardag van uw echtgenoot, doopsel van uw nieuwe baby te organiseren?
 
Creacord helpt u deze verschillende stadia van de uitvoering van uw evenement: van brainstorming over de decoratie tot het toezicht op het evenement zelfs alsmede  uitnodigingen maken, een thema zoeken, partners zoeken, ....
 
Creacord leid de vergaderingen, verzorgt alle praktische aspecten, catering, audio-visuele apparatuur ... Indien u u team voor specifieke reden wil samenbrengen, of informatie wil delen met uw medewerkers, maar je weet niet hoe het doen, Creacord helpt je nadenken over de beste manier om het seminar te implementeren.
 
Creacord is verantwoordelijk voor het doen van voorstellen en het opzetten van het evenement zoals gewenst. Ons team ontmoet u regelmatig bijeen om de vooruitgang van de organisatie te evalueren en te beslissen over diverse punten en over de volgende stappen. Creacord kan de verschillende partners coordineren, zodat u de dag van het evenement 100% kunt wijden aan uw vrienden, familie of collega's.
 
Creacord kan ook een seminar combineren met een teambuilding activiteit om de banden tussen de deelnemers te versterken. Het is bekend dat de activiteiten buiten de gebruikelijke omvang van het werk helpen voor een betere samenwerking in een groep. Afhankelijk van de aard van de mensen die je wilt verzamelen, biedt Creacord verschillende opties gericht op uw behoeften (fysieke, mentale, buiten of binnen).
 
Afhankelijk van de grootte van de groep, past Creacord zich aan en biedt u een oplossing op maat. Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat van uw wensen!

Terug naar boven

Consulting - Organisatie